Rukovodilac kursa i radnik u administraciji! Prijavi se!

JobStep d.o.o. je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih agencija za zapošljavanje i posredništvo pri zapošljavanju u državi Njemačkoj.
Agencija, kroz redovni program pripreme, vrši detaljnu pripremu i organizaciju naših kandidata za odlazak u Njemačku, što nas čini koordinacijskim stubom između njemačkih poslodavaca i svih građana sa prostora bivše Jugoslavije.
Pripremanje i organizacija kandidata za odlazak u Njemačku je zahtjevan i opširan posao koji zahtjeva uporne, snalažljive i timske igrače.
Ako poznajete njemački jezik (u govoru i pisanju), imate završenu srednju školu, te imate osnovno znanje potrebno za rad na računaru, i želite raditi na poslovima administracije prijavite se putem linka:
https://jobstep-app.com/registracija/89/korak1
Radno iskustvo je poželjno ali ne i neophodno!
Pored usluga zapošljavanja i posredovanja pri zapošljavanju, Agencija nudi i usluge pohađanja kursa njemačkog jezika.
Kurs pohađa preko 60 kandidata organiziranih u radne grupe po odgovarajućim nivoima i vrstama kursa, i taj broj svaki mjesec eksponencijalno raste.
Prvi smo u Bosni i Hercegovini koji su uveli novi i moderni online način organizacije i evidencije samog kursa, kako za rukovodioce kursa tako i za one koji pohađaju kurs.
Za poziciju rukovodioca kursa potrebno je imati završen Filozofski fakultet (odsjek njemački jezik), aktivna upotreba njemačkog jezika (u govoru i pisanju), te osnovno poznavanje rada na računaru.
Radno iskustvo kao i napredno poznavanje rada na računaru je poželjno ali nije i neophodno.
Ako ste zainteresirani za rad na ovoj poziciji, možete se prijaviti putem linka:
https://jobstep-app.com/registracija/88/korak1
Konkursi ostaju otvoreni do popunjavanja radnih mjesta.
Sve ostale informacije možete dobiti putem:
TELEFONA: 033 / 821-305
E-MAIL: sarajevo@job-step.net
ADRESA: Soukbunar 5, 71000 Sarajevo (u blizini zgrade Njemačke ambasade)
Sretno i dobrodošli!

KONKURS ZAVRŠEN!

2018-09-13T15:14:19+02:00